originele acties
Music for Life De valier.
Door een originele actie te bedenken. We bekijken regelmatig de nieuw geregistreerde acties die De Valier selecteerden als goed doel via www.dewarmsteweek.be. Als er voor Mats of Tania eentje uitspringt met een hoog fungehalte of originele aha-factor, dan maken ze graag wat tijd vrij om die actie persoonlijk te komen steunen.
De'Longhi' Better everyday.
Iedereen tegen Kanker 2017 één.be. één. zoeken. sluiten. Audio description. Facebook. Instagram. Twitter. één. Audio description. Facebook. Instagram. Twitter. Facebook. Twitter. Facebook. Instagram. Twitter. CIM. Uit in Vlaanderen. één. VRTNU. VRTNU. VRT
Met een selfiestick op zak, gaan ze op zoek naar originele en verrassende acties om leuke selfies te nemen. Uit alle geregistreerde acties worden er namelijk elke week een aantal geselecteerd, waar een BV langsgaat. Maarten roept alle sportclubs in heel Vlaanderen met Sporten tegen Kanker op om een actie te organiseren en zo geld in te zamelen tegen kanker.
Liekens met originele actie op Wereld Toilet Dag Made in Kempen.
Liekens uit Arendonk, vooral bekend van de tijdelijke toiletten op bouwwerven, komt met een originele actie ter gelegenheid van Wereld Toilet Dag. Voor iedereen die een selfie maakt bij een toilet van Liekens en de foto post op de Facebook-pagina van het bedrijf, stort de onderneming 3 euro aan de Nederlandse organisatie Simavi. Die onderneemt in ontwikkelingslanden acties rond gezondheid, onder meer door het aanbieden van veilige toiletten.
Verzin originele like en share acties Spronsen.
22 december 2016 Nick ten Hove, adviseur bij Van Spronsen Partners horeca advies, blogt over de kracht van originele like, share acties. Steeds vaker verschijnen ze in mijn tijdlijn, de like, share en care acties. Zoals de bij 100.000 likes win jij een diner voor jou en jouw gast acties.
Van deze originele acties word je helemaal warm De Warmste Week.
Van deze originele acties word je helemaal warm. Delen op Facebook. Delen op Twitter. Delen op Whatsapp. Iedereen zorgt voor iedereen! Je kan achter één van de duizend goede doelen gaan staan of je kan gewoon zelf een actie op poten zetten.
12 ideeën voor snel-klaar-acties Vlaamse Scholierenkoepel.
Voetbal is heel populair, maar denk ook eens aan ongewone sporten. Stippel op voorhand een speelschema uit wie tegen wie en communiceer dat aan alle deelnemers. Enkele originele sporten.: Wie kan het traagst de afstand tussen A en B afleggen op de fiets?
1001voorbiodiversiteit.be.
1001 ideeën 1001 beslissingen 1001 acties 1001 bijen Biodiversiteit. 1001 ideeën Red de biodiversiteit. Prijsuitreiking op 20 mei in het Museum voor Natuurwetenschappen. Biodiversiteit is synoniem voor het leven op aarde en zorgt voor een schat aan levensnoodzakelijke diensten. Maar deze unieke levensbron is in gevaar: soorten verdwijnen aan een ongeziene snelheid. Actie voor biodiversiteit is dus even broodnodig als dringend. Tussen september 2015 en april 2016 hebben jullie ons jullie creatieve en originele actietips overgemaakt.

Contacteer ons