originele acties
Van deze originele acties word je helemaal warm De Warmste Week.
Van deze originele acties word je helemaal warm. Delen op Facebook. Delen op Twitter. Delen op Whatsapp. Iedereen zorgt voor iedereen! Je kan achter één van de duizend goede doelen gaan staan of je kan gewoon zelf een actie op poten zetten.
50 tinten marketing voor kleine zelfstandigen BARNS.
Kleine zelfstandigen zijn meestal zodanig bezig met de dagelijkse activiteiten van hun handelszaak dat ze weinig tijd hebben om te brainstormen rond nieuwe marketing ideeën of frisse promotionele acties. Sommige zelfstandigen maken zich zorgen voor de marketingkosten, anderen vinden het bezig zijn met marketing te tijdrovend.
Verzin originele like en share acties Spronsen.
22 december 2016 Nick ten Hove, adviseur bij Van Spronsen Partners horeca advies, blogt over de kracht van originele like, share acties. Steeds vaker verschijnen ze in mijn tijdlijn, de like, share en care acties. Zoals de bij 100.000 likes win jij een diner voor jou en jouw gast acties.
Leuke acties voor klanten Marketing Handjes.
Leuke acties voor klanten. by Femke aug 18, 2017 Acties, Marketing tips 0 comments. In mijn werk als marketingadviseur denk ik geregeld met bedrijven en ondernemers mee wanneer ze leuke acties voor klanten willen. Vaak hebben ze het gevoel dat het allemaal heel origineel moet zijn of iets moet zijn wat er nog niet is.
12 originele TIPS voor meer volk op je beursstand.
nieuws inspiration 12 originele TIPS voor meer volk op je beursstand. 12 originele TIPS voor meer volk op je beursstand. Hoe lok je bezoekers naar je stand? Beursorganisatoren leggen de verantwoordelijkheid hiervoor meestal bij de standhouders. Maar wat als die niet tevreden zijn en volgende keer niet meer deelnemen?
Liekens met originele actie op Wereld Toilet Dag Made in Kempen.
Liekens uit Arendonk, vooral bekend van de tijdelijke toiletten op bouwwerven, komt met een originele actie ter gelegenheid van Wereld Toilet Dag. Voor iedereen die een selfie maakt bij een toilet van Liekens en de foto post op de Facebook-pagina van het bedrijf, stort de onderneming 3 euro aan de Nederlandse organisatie Simavi. Die onderneemt in ontwikkelingslanden acties rond gezondheid, onder meer door het aanbieden van veilige toiletten.
De vijf grappigste acties voor De Warmste Week De Warmste Week.
Hieronder alvast 5 opvallende acties.: Bankoverval For Life. Broertjes Dieter 12, Jonas 10 en Frederik 8 hebben een originele manier gevonden om geld in te zamelen voor hun goede doel. Samen gaan ze de bank in Zandhoven overvallen om zoveel mogelijk centjes buit te maken.
Superplan Het crowdfunding platform van Plan International.
Ideeën voor je actie. Bekijk al onze acties. Feesten voor Plan. Vrije acties voor Plan. Scholen in actie. Bekijk al onze acties. Bedrijven die ons steunen. BDO België is gespecialiseerd in vier domeinen: Audit Assurance, Accounting Reporting, Tax Legal, en Advisory.

Contacteer ons