verwerven
Synoniemen van verwerven; ander woord voor verwerven synoniemen.net.
aankopen, aanschaffen, afnemen, bemachtigen, betrekken, eigenaar worden, inkopen, inslaan, overnemen, verkrijgen, verwerven, zich verwerven verkrijgen ww.: aankopen, aanschaffen, bekomen, bemachtigen, betrekken, inkopen, kopen, krijgen, verwerven, winnen, zich verschaffen opdoen ww.: behalen, grijpen, innemen, krijgen, meekrijgen, op de kop tikken, oplopen, oppikken, vatten, verkrijgen, verwerven krijgen ww.:
Verwerven 7 definities Encyclo.
Verbuigingen: heeft verworven volt.deelw. Toon alle vervoegingen door betaling of inspanning krijgen Voorbeelden: kennis en macht verwerven, Het mu. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/verwerven.: 1 Aankopen 2 Aanleren 3 Aanschaffen 4 Aanwinnen 5 Acquireren 6 Bedingen 7 Behalen 8 Bekomen 9 Bemachtigen 10 Binnenhalen 11 Buitmaken 12 Erlangen 13 Gewinnen 14 In bezit krijgen 15 Inoogsten 16 Inwinnen 17 Kopen 18 Krijgen 19 Leren 20 Met moeite verkrijgen 21 Ontvangen 22 Oogsten 23 Opdoen 24 Ophalen 25 Oppikken 26 Opsteke.
Cursus subsidies verwerven Laat geen geld liggen!
Waar zit het grote geld? Hoe overtuigt u een Europese subsidieverstrekker en werkt u aan uw kansen om een EU-subsidie te verwerven? Het belang van publiek-private samenwerking om EU-subsidies te verwerven. Inspirerende voorbeelden van succesvolle Europese aanvragen van overheden, zorginstellingen, onderwijs en onderzoeksinstellingen.
Patent of licentie verwerven?
Onderzoek doen met/door de TU/e? Patent of licentie verwerven? Tijdelijk studenten inhuren? Patent of licentie verwerven? Voor business development gebaseerd op wetenschappelijke vindingen die ontstaan door gezamenlijk onderzoek van de TU/e met bedrijven, hanteert de TU/e het zogenaamde Easy Access Model.
Hoe kan een VZW middelen verwerven om haar activiteiten uit te voeren?
Gelet op het feit dat er geen wettelijke bepalingen in dit kader zijn voorzien, is het aan te raden om de voorwaarden en modaliteiten waaronder een obligatielening kan worden verstrekt statutair te regelen. Een VZW kan haar middelen verwerven d.m.v.
verwerven Nederlands woordenboek Woorden.org.
Synoniemen: oplopen opdoen krijgen door je ervoor in te spannen vb: in die week heeft hij zijn vaardigheden verworven. Het verwerven vangen' van archiefbescheiden bij het opbouwen van een archief. Het verkrijgen van goederen of diensten door middel van aankoop, pacht, huur of transacties.
Het verwerven van aandelen van een vennootschap of het verwerven van het handelsfonds De Belgische Gids.
Het verwerven van aandelen van een vennootschap of het verwerven van het handelsfonds. Het verwerven van aandelen van een vennootschap of het verwerven van het handelsfonds. HET VERWERVEN VAN HET HANDELSFONDS. Als een persoon een handelsfonds verwerft dat aan een vennootschap toebehoort, verwerft hij een actief dat ingeschreven is in de jaarrekening van de genoemde vennootschap.
Betekenis-definitie verwerven: Het verkrijgen van een bezit, bijvoorbeeld door koop of als DFB De Financiƫle Begrippenlijst.
Mist u een begrip? Stuur ons dan een e-mail. Het verkrijgen van een bezit, bijvoorbeeld door koop of als schenking ontvangen. verwerpen van een erfenis. Home Voeg begrippenlijst toe aan eigen site Suggesties Licenties. Adverteren Over dfbonline.nl Voorwaarden Privacybeleid Colofon Sitemap Contact.

Contacteer ons