acquisitie betekenis
Acquisitie 18 definities Encyclo.
Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol, omdat potentiƫle klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt. Als het product eenmaal wordt. Gevonden op http//www.ensie.nl/definitie/Acquisitie.: het aanwerven toon de herkomst via de etymologiebank. Gevonden op http//www.etymologiebank.nl/trefwoord/acquisitie.: Het verkrijgen ofwel verwerven van opdrachten. Gevonden op http//www.opencompanies.nl/begrippenlijst.: is het aankopen van nieuwe aandelen of bedrijven door een bedrijf. Ook het winnen van een nieuwe klantenkring wordt soms een acquisitie genoemd.uit: begrippenlijst economie, 2002.
Wat is de betekenis van acquisitie? En hoe werf je er klanten mee?
Waar bij koude acquisitie het leggen van koude contacten voor veel mensen het meest spannend is, daar is dat bij warme acquisitie vaak het element zichtbaarheid. Want warme acquisitie gaat vele malen makkelijker voor je werken als jij jezelf laat zien in alles wat je online doet en deelt.
acquisitie Nederlands woordenboek Woorden.org.
is het aankopen van nieuwe aandelen of bedrijven door een bedrijf. Ook het winnen van een nieuwe klantenkring wordt soms een acquisitie genoemd. In de financiele wereld verstaan we onder acquisitie het opkopen van ondernemingen om die daarna in de eigen onderneming op te nemen.
acquisitie Nederlands woordenboek Woorden.org.
aangekochte aankoop aanschaf aanwinst afname boodschap koop kopen verkrijging verwerving. In bijvoorbeeld personeelsadvertenties staat vaak de toevoeging Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Wat betekent dat? Zie acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 16 definities op Encyclo.
Acquisiteren / acquireren.
Het werkwoord gaat niet rechtstreeks terug op een Franse tegenhanger: het woord acquisiter bestaat niet. Acquisiteren is dus Frans van Nederlandse bodem: het leenwoord acquisitie is in het Nederlandse taalgebruik omgevormd tot werkwoord. Comiteren / comitteren / commiteren / committeren.
Acquisitie Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Acquisitie is letterlijk het verkrijgen van iets, of verwijst naar het verkregene. In het bijzonder kan het verwijzen naar.: warme of koude acquisitie. Overname van een bedrijf. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Acquisitie of met Acquisitie in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Acquisitie inzichtelijk te maken.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Wat betekent dat? Met deze zin wordt bedoeld: We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden. In personeelsadvertenties wordt met Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld meestal bedoeld dat werving-en-selectiebureaus en headhunters niet hoeven aan te kloppen met het aanbod om een geschikte kandidaat voor de vacature te zoeken. In bredere zin wil een bedrijf er ook weleens mee aangeven dat het niet benaderd wil worden als potentiƫle klant of opdrachtgever. De betekenis van acquisitie is overigens het aanwerven of verwerven van klanten, adverteerders e.d; het komt van het Latijnse acquirere verkrijgen, verwerven.
Acquisiteren / acquireren.
Het werkwoord gaat niet rechtstreeks terug op een Franse tegenhanger: het woord acquisiter bestaat niet. Acquisiteren is dus Frans van Nederlandse bodem: het leenwoord acquisitie is in het Nederlandse taalgebruik omgevormd tot werkwoord. Comiteren / comitteren / commiteren / committeren.

Contacteer ons