acquisitie
Wat is acquisitie? Marketingtermen.nl.
Dit kan zijn op initiatief van de leverancier, maar het kan ook zijn dat de warme acquisitie plaatsvindt aan het eind van een telefoongesprek door de klant. Warme acquisitie is doorgaans effectiever en leidt meestal tot een betere en langdurigere klantrelatie.
Acquisitie Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Acquisitie of met Acquisitie in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Acquisitie inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Acquisitie en verwijzingen daarnaartoe.
Telefonische acquisitie Sales Plus.
Middels een frisse blik kaderen wij samen het waarom af achter jouw propositie Go to Market Plan. Dit allemaal met als doel dat jij je, als bedrijf, beter kunt profileren in de markt en wij nog effectiever acquisitie kunnen plegen.
acquisitie WikiWoordenboek.
de verwerving van een bedrijf door een ander bedrijf. Engels takeover en. Het woord acquisitie staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd acquisitie herkend door. van de Nederlanders.
acquisitie Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: acquisitie DE acquisitie ES acquisitie FR. Vertalingen acquisitie NLEN. de acquisitie v. the shoppings; the procurance.
acquisitie wordt niet op prijs gesteld betekenis Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Met een zin als Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld bedoelt de plaatser van de advertentie dat hij er geen prijs op stelt dat andere bedrijven op basis van die advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.
Acquisitie Wat betekent acquisitie? Betekenis en definitie.
Aly op Tip voor betere acquisitie emails. Mariska op Lekker in het midden van de kudde. Tim op Acquisitie? Daar heb ik geen tijd voor! emile verhage op 5 voorwaarden voor succesvolle koude acquisitie. Jarik Oosting op Acquisitie voor Social Media 1.
Acquisitie 16 definities Encyclo.
de acquisitie zelfst.naamw. Uitspraak: kwi'zitsi' Verbuigingen: acquisities meerv. poging om iemand iets te verkopen of te laten doen Voorbeeld: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/acquisitie.: Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten.

Contacteer ons