acquisitie
acquisitie Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
acquisitie ook: aanwinst, buit, prooi, verkrijging. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Betreft: Voorgesteld EU-agentschap voor vermogen, ontwikkeling en acquisitie op defensiegebied. Subject: Proposed EU Agency for Defence Capability Development and Acquisition. acquisitie ook: aanwinst, buit, prooi, verkrijging.
Wat is de betekenis van Acquisitie.
Meer omzetkansen in B2B marketing sales. Wat is de betekenis van Acquisitie? Synoniemen van Acquisitie. toon alle synoniemen van acquisitie." Schrijver op Ensie. Acquisitie omvat het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten. In de bedrijfswereld is het vaak de benaming van de afdeling die is belast met deze taak. Bij acquisitie spelen goede communicatievaardigheden een belangrijke rol, omdat potentiële klanten overtuigd moeten worden van het product dat een bedrijf aanbiedt. Als het product eenmaal wordt afgenomen, is het van belang dat de klant tevreden is en vaker wil samenwerken. Op die manier ontstaat een vaste klantenkring voor een bedrijf, dat op. Oprichter van Uitgeverij Podium. Als we de uitgever nou eens vergelijken met een edelsmid, dan zijn het de schrijvers die hem het goud en de diamanten leveren. Zonder schrijvers zit de uitgever doelloos in zijn werkplaats.
Acquisitie Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Acquisitie of met Acquisitie in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Acquisitie inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Acquisitie en verwijzingen daarnaartoe.
Wat is acquisitie in B2B: slimmer sales succes dutchmarq.
I Wat is acquisitie? Voor de term acquisitie bestaan meerdere definities. Acquisitie is van toepassing in zowel consumenten markten B2C als zakelijke markten B2B. We zoomen hier in op de betekenis voor B2B bedrijven. Verkrijgen en verwerven van opdrachten. Acquisitie is het verkrijgen ofwel verwerven van opdrachten. Het winnen van een nieuwe klantenkring wordt soms een acquisitie genoemd. De betekenis van acquisitie komt van het Latijnse acquirere verkrijgen, verwerven. Het betekent dan ook het aanwerven of verwerven van klanten, adverteerders e.d. De taalkundige definitie van acquireren omschrijft deze term misschien wel het best als een poging om iemand iets te verkopen of te laten doen.
Koude acquisitie training. Deze training brengt je Echt een stap verder.
In de training telefonische acquisitie leer je meer resultaat en lol te halen uit jouw telefonische acquisitie. In kleine groepen van maximaal 3 deelnemers geven we je binnen één dag de juiste handvatten om dit te realiseren; gericht op jouw praktijk.
Nooit meer koude acquisitie. Bouw winstgevende relaties op via LinkedIn.
Koude acquisitie; voor velen een term met een vieze bijsmaak. Enerzijds weten we dat het nodig is om onze doelstellingen te behalen, anderzijds vinden we het opdringerig en niet meer van deze tijd. Steeds vaker horen we: koude acquisitie werkt niet meer.
acquisitie Nederlands woordenboek Woorden.org.
is het aankopen van nieuwe aandelen of bedrijven door een bedrijf. Ook het winnen van een nieuwe klantenkring wordt soms een acquisitie genoemd. In de financiele wereld verstaan we onder acquisitie het opkopen van ondernemingen om die daarna in de eigen onderneming op te nemen.
Woordbetekenis: Wat betekent Acquisitie? Spelling Zo.
Gek woord denk je, moet ik hier iets mee doen? Om het zeker te weten gaan we eens even kijken naar de definitie van acquisitie. We stellen de vraag.: Wat betekent Acquisitie? Acquisitie heeft twee betekenissen. Kort gezegd zijn dat.: Een poging om iemand iets te verkopen of te laten doen. De overname van een bedrijf door een ander bedrijf. Iemand iets verkopen of laten doen wordt ook wel werven genoemd. Vaak wordt hiermee het werven van nieuwe klanten bedoeld. Je kunt verschillende vormen onderscheiden.: Zoals een callcenter vrij willekeurig mensen opbelt om ze hun spullen en/of diensten te verkopen Telefonische Acquisitie. Of denk aan de jehova-getuige die het welzijn van zijn voeten riskeert om je te overtuigen van hun levenswijze. Koud wil hier vooral zeggen dat de klant de verkoper nog niet kent en andersom. Het contact is nog niet opgewarmd.

Contacteer ons