klantbehoud
klantbehoud Archives.
Klanten binnenhalen, misschien lukt het wel maar hoe kun je die klant dan vasthouden? Bij het aan boord houden van klanten komt veel kijken, maar het is zeker de moeite waard. E-mail marketing is één van de middelen die je hiervoor in kunt zetten!
De zeven geboden van klantbehoud E-Commercemagazine.
De zeven geboden van klantbehoud. De zeven geboden van klantbehoud. Een nieuwe klant aan u binden is zilver, maar een klant behouden is goud. Onderzoek bewijst namelijk dat uw winstgevendheid met 25 tot 95% kan toenemen als u 5% meer klanten behoudt.
Goed verdienen op de afdeling klantbehoud van Ziggo in Rotterdam.
Je kunt daarom niet meer solliciteren. Goed verdienen op de afdeling klantbehoud van Ziggo in Rotterdam. Rotterdam Provincie Noord-Holland Sales vacatures Callcenter vacatures Fulltime startersfunctie Parttime overdag MBO HBO Universiteit. Ziggo is per 30 januari op zoek naar nieuwe collega's' die aan de slag willen op de afdeling Retentie!
Medewerker klantbehoud vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Met meer dan 8.000 medewerkers is VodafoneZiggo vol energie Met elkaar zorgt de afdeling klantbehoud ervoor dat de klanten klant blijven hartje Rotterdam naast station Rotterdam Centraal vind je de afdeling Klantbehoud. Gisteren geplaatst 24 40 uur MBO Bijbaan Commercieel Medewerker klantbehoud VodafoneZiggo.
Ad Hoc Data Nieuws Abonnementen klantbehoud; 5 tips.
Abonnementen klantbehoud; 5 tips. Een continue stroom aan inkomsten, weten welke omzet u kunt verwachten en al geld ontvangen vóórdat u uw product of dienst aan de klant levert. Dat zijn een aantal voordelen van het leveren van een abonnement aan een klant.
In 5 stappen inzicht in klantbehoud Webanalisten.nl.
Helaas letten wij webanalisten en met ons vele anderen nog te weinig op het behoud van klanten. Klantbehoud retentie is een onderdeel van de marketingcirkel die vaak onderbelicht is, maar zeker net zo belangrijk belangrijker als het het binnen halen van nieuwe klanten.
BC.nl-3 tips voor meer resultaat met klantbehoud.
Gratis voorbeeldcontracten, zakelijke brieven en MKB nieuws Commerciele zaken Sales en klantbehoud 3 tips voor meer resultaat met klantbehoud. Workshop: Slim werkgeverschap: flexibiliteit en gemak. Het aannemenen of aansturen van personeel vergt veel tijd en energie. Gelukkig zijn er manieren om dit slimmer aan te pakken.
Zin en onzin over klanttevredenheid, klantbehoud, klantenbinding en klantloyaliteit Indora: Indora.
Klantbehoud levert geld op. Frederick Reichheld toont in zijn bestseller The Loyalty Effect uitgebreid aan dat een bedrijf die er in slaagt om 5 procent meer klanten te behouden de winstgevendheid, afhankelijk van de branche, kan verhogen van 25 tot 95 procent!

Contacteer ons