Ideeën
idee: ideeën / ideëen / ideën taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
idee: ideeën / ideëen / ideën. De correct gespelde meervoudsvorm is ideeën, met een trema op de laatste e. In een niet-samengesteld woord gebruiken we een trema om te voorkomen dat klinkers die tot een verschillende lettergreep behoren, als één lange klank of tweeklank worden gelezen.
10 briljante en creatieve ideeën om je huis te organiseren.
Geef de spullen een nieuwe plek die zo handig, briljant en mooi is, dat het niet meer moeilijk is om alles op de juiste plaats terug te leggen. Deze 10 ideeën helpen je alvast op weg. Een deurhanger voor je dagelijkse benodigdheden.
Ideeën 4 definities Encyclo.
Multatuli De Ideeën vormen het belangrijkste werk van Multatuli na zijn eerste werk, Max Havelaar. De Ideeën verschenen tussen 1862 en 1877 in zeven bundels, en bevatten teksten van een uiteenlopend karakter; van een roman De geschiedenis van Woutertje Pieterse en een toneelstuk Vorstenschool, tot korte ingevingen.
5 absurde ideeën waar mensen miljonair mee werden.
Home Entertainment Bizar 5 absurde ideeën waar mensen miljonair mee werden. 5 absurde ideeën waar mensen miljonair mee werden. Ongelooflijk hoe rijk je kan worden met zo simpele uitvindingen! Velen onder ons hebben soms geniale ideeën, maar doen er niets mee.
Ideeën Multatuli Wikipedia.
De Ideeën van Multatuli in diens eigen spelling Ideen zijn een reeks van 1282 genummerde, overwegend aforistische en essayistische overwegingen en stellingnames, die in omvang uiteenlopen van enkele zinnen tot enkele bladzijden, en tussen 1862 en 1877 werden gepubliceerd in zeven bundels.
Ideeën IKEA.
Woningen waar alles eruitziet hoe jij dat wil, werkt zoals jij dat wil en waar jij je goed voelt zonder dat ze een fortuin kosten. Daarom hebben we deze rubriek gevuld met massas ideeën voor de woning, van decoratie tot opbergen en inspiratie voor een duurzamere woning.
idee Nederlands woordenboek Woorden.org.
1 wat je over iets of iemand denkt. Ik heb het idee dat hij liegt., goede ideeën hebben over energiebesparing. geen flauw idee hebben. helemaal niets weten van iets We zijn verdwaald, ik heb geen flauw idee waar we zijn.
Brainstormen. Zoveel mogelijk nieuwe ideeën bedenken. Demos.
Geef geen kritiek zelfs geen al te lovende kritiek op de ideeën van anderen. Maar houd ook jezelf niet in. Want alle ideeën zijn toegestaan: gewone ideeën, vergezochte, voor de hand liggende, naïeve, bizarre, absurde en natuurlijk ook de slimme ideeën.

Contacteer ons